Tikkaat ja kattoturvatuotteet

Easylock Peltikatteeseen on saatavana luotettavat kattoturvatuotteet. Nämä käsittävät kattosillat, lumiesteet ja tikkaat. Nämä varusteet ovat saatavilla peltikatteen värin mukaisesti.

Kattosilta

Kattosilta toimitetaan kolmen metrin asennusvalmiissa sarjoissa, jotka sisältävät kattosillan, säätölevyt, tiivistesarjan, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet.

Lumieste

Lumiesteet toimitetaan kolmen metrin asennusvalmiissa sarjoissa, jotka sisältävät lumiestepuket, tiivistesarjat, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet.

Tikkaat

Tikkaita on saatavana kolmen tyyppisiä. Seinätikkaat takaa turvallisen nousun katolle. Lapetikas takaa turvallisen liikkumisen katolla. Turvatikkaita pitkin pääset turvallisesti poistumaan talon ylemmistä kerroksista vaaran uhatessa. Kaikki tikkaat toimitetaan asennusvalmiina sarjana sisältäen asennusohjeet.

Perinteinen muoto ja asennuksen helppous

Rivikatossa yhdistyvät perinteisen konesaumakatteen klassinen ulkonäkö ja asennuksen helppous. Itselukittuvan saumarakenteen ansiosta asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja ja katteen asennus onnistuu helposti myös itse.

Ota yhteyttä

Kysy kustannusarvio Easylock Peltikatteelle.